Voor iedereen de juiste hooroplossing

EnginEars is de hoorspecialist voor de regio Den Haag. Of u nu slechthorend bent en op zoek bent naar een hooroplossing op maat of dat u op zoek bent naar de juiste hoorbescherming. Onze audiciens geven altijd een glashelder advies dat bij u past.

De gediplomeerde audiciens van EnginEars maken gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur om uw gehoorverlies scherp te kunnen bepalen en uw gehoorapparaat perfect af te stellen. Ook voor aanvullende apparatuur voor slechthorenden heeft EnginEars de juiste hulpmiddelen zoals wek- en waarschuwingssystemen en geluidversterkers voor radio en televisie.

Om het oor en het gehoor te beschermen van musici en concertbezoekers heeft EnginEars bovendien diverse gehoorbeschermers met verschillende geluidsfilters. Voor kinderen met buisjes of mensen die vaak oorstekingen hebben of een gaatje in het trommelvlies biedt EnginEars op maat gemaakte zwemdopjes. Op maat gemaakte slaapdopjes zijn er voor mensen die niet kunnen slapen door geluidsoverlast of het gesnurk van hun partner.

Kortom, of u nu slechthorend bent of gehoorbescherming zoekt, bij EnginEars in Den Haag krijgt u altijd het juiste, glasheldere advies.
Top