Voor iedereen de juiste hooroplossing

EnginEars is de hoorspecialist voor de regio Den Haag. Of u nu slechthorend bent en op zoek bent naar een hooroplossing op maat. Of dat u op zoek bent naar de juiste hoorbescherming tijdens het zwemmen of een artiest of concertbezoeker bent? Onze audiciens geven altijd een glashelder advies dat bij u past.De gediplomeerde audiciens van EnginEars maken gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur om uw gehoorverlies scherp te kunnen bepalen en uw gehoorapparaat perfect af te stellen. Ook voor aanvullende apparatuur voor slechthorenden heeft EnginEars de juiste hulpmiddelen zoals wek- en waarschuwingssystemen en geluidversterkers voor radio en televisie.

Om het oor en het gehoor te beschermen van musici en bezoekers van concerten heeft EnginEars bovendien verschillende gehoorbeschermers met verschillende geluidsfilters zoals Pluggerz en in-ear monitors. Voor kinderen met buisjes of mensen die vaak oorstekingen hebben of een gaatje in het trommelvlies biedt EnginEars op maat gemaakte zwemdopjes. Op maat gemaakte slaapdopjes zijn er voor mensen die niet kunnen slapen door geluidsoverlast of het gesnurk van hun partner.

Kortom, of u nu slechthorend bent of gehoorbescherming zoekt, bij EnginEars in Den Haag krijgt u altijd het juiste, glasheldere advies.
Top