Wie zijn we

In 2009 heeft Adriaan Wolter vanuit zijn passie voor het vak ‘audicien’ en gevoed door zijn ondernemersdrift en ervaringen binnen de audiologie, EnginEars opgericht. Inmiddels is EnginEars uitgegroeid tot de trendsetter op het gebied van horen met maar liefst vier vestigingen in Den Haag.

De naam EnginEars vindt zijn oorsprong in het Latijnse woord 'ingenium', wat onder meer vindingrijkheid, talent en verstand betekent. Ingenium vertaald naar het Engels wordt “Engineer”. Verander nu alleen nog de laatste letters naar “Ears” en zo is EnginEars ontstaan.

Expertise en 'verstand hebben van' ontstaat niet vanzelf. Dit groeit door het samenvoegen van kennis en scholing en daar is het team van EnginEars voortdurend mee bezig. De opgedane kennis wordt door EnginEars ter beschikking gesteld voor haar klanten om zo de kwaliteit van hun dagelijkse leven te verbeteren. Daarnaast hecht het team van EnginEars grote waarden aan een goede samenwerking tussen de verschillende audiologische disciplines. EnginEars werkt graag samen met Keel-, Neus- en Oorartsen, Audiologen, Audiologische Centra, Psychologen, Logopedisten, etc. Het is ook niet voor niets dat er een vestiging is op de Keel- Neus en Oorheelkunde van het Haga ziekenhuis.

Ondanks de commerciële invloeden en marktontwikkelingen die zich binnen de zorg voor zullen doen, zal EnginEars altijd eerst de zorgvraag toepassen. Van EnginEars, Den Haag mag u de beste hoorconcepten met de nieuwste technologische ontwikkelingen verwachten. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak


Ons team


Adriaan Wolter
Directeur


Varisha Raghoebier
Administratie


Yvonne Verwoerd
Administratie


Bertus van den Berg
Audicien


Samira Messaoudi
Administratie


Enno Vleesenbeek
Audicien


Jose Sorge
Administratie


Top