enginears-lyric-phonac-actie-voor-onzichtbare-hooroplossingen-1

Het 100% onzichtbare gehoorapparaat: Lyric van Phonak

Lyric is het eerste en tevens enige hoortoestel dat niet alleen volledig onzichtbaar is, maar ook zorgt voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Bovendien kan het hoortoestel ook nog eens maanden blijven zitten. Bij EnginEars in Den Haag kunt u dit bijzondere hoortoestel nu één maand lang gratis uitproberen!

Dankzij de exclusieve batterijtechnologie en vochtbescherming, waar het Lyric hoortoestel over beschikt, kunt u Lyric 24 uur per dag, 7 dagen per week en vele maanden lang gebruiken. En dat bij al uw dagelijkse activiteiten zoals douchen, sporten en slapen.

Het hoorapparaat is zacht, komt in verschillende maten en past comfortabel in uw gehoorgang. Het hoortoestel is zelfs zo comfortabel, dat u in veel gevallen vergeet dat u het draagt.

Voordelen van Lyric hoortoestellen:

  • 100% onzichtbaar
  • ongeëvenaarde luisterervaring, de hele dag lang
  • natuurlijke geluidskwaliteit
  • probleemloos horen
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week en maanden lang te gebruiken  

Gratis proberen

Gehoorverlies mag u niet tegenhouden, maar uw hooroplossing ook niet. Wanneer u nu langs komt bij EnginEars in Den Haag kunt u profiteren van een scherpe actie op de Lyric hoortoestellen. U kunt deze namelijk één maand gratis proberen!*

Wilt u meer weten over de hoortoestellen van Lyric of onze actie? Dan bent u van harte welkom bij EnginEars in Den Haag. Vul onderstaand contactformulier in probeer een Lyric hoortoestel één maand gratis! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in de winkel!

Maak een afspraak

*Vraag naar de voorwaarden

Lyric gratis proberen? Meld u nu aan:Top